Lost in my eyes

2010-08-29, 20:57:35 / Kategori: Isabella Duran
ja livet känns konstig men ändå liksom bra & liksom helt okej faktiskt..!

känns så ensamt o ja jag vet inte riktigt. du är långt borta, har fölorat dig och ni är långt borta. det glada...fast ändå inte & det kommer väl nya glada tider eller?
sen så äre så jävla jobbigt och börja skolan igen, tre år kvar sen kommer jobbet sen måste man jobba, skaffa familj, bli sviken 1000 ggr och sen bli gammal, sen dö
hm..jag funderar nog för mkt över saker och ting.

men jag får väl nya saker att "leva för", nya mål och saker att längta effter osssv

"det finns ett helvete -att vara ensam. det finns ett himmelrike -att kunna vara det."

isabella.

Summertime is over

2010-08-28, 17:15:02 / Kategori: Isabella Duran
Hejsan :) Nu är sommarlovet slut eller ah för en vecka sen, men för vissa kanske två eller till och med tre veckor sen kanske?:o Sommarlovet vart väl inte direkt så jag hade förväntat mig det men det var iaf ett ganska bra men känslosamt sommarlov.. :) Hoppas att alla andra haft ett bra sommarlov oxå!

Nu har jag dårå gått i skolan i en vecka och det känns rätt bra och alla klasskompisar verkar snälla och så :) Så det blir nog bra! Igår fyllde min syster Denise 19år så Grattis till henne :D Hon kom hem hit till mamma idag så vi har ätit lite mat och fikat :) Juuste kom ju hem från Turkiet den 22:a och jag har haft det trevligt så inte var det speciellt kul att komma hem till "the real life" fyllt med problem och sådant ..:/ Men sånt är livet och jag ska försöka att spara pengar så att jag kan åka dit nästa år och typ kanske med nån kompis eller så! :)

Har fått en ny mobil oxå och så hämtade vi en ny data, lifes goes on! Bye!

Jag visste det från början, isabella.

Dub-I-Dub

2010-08-04, 19:00:57 / Kategori: Isabella Duran
Tjaaa bloggis :)♥

Har inte haft tillgång till data mer än på mobilen så har inte kunnant skrivit nått alls. råka ha sönder datan xd men vi får en ny i september iaf och ja jag får klara mig :)

blev en helg hemma hos sosso för två vekor sen..jätteroligt! och sen örskär till Linns land i en vecka med Lovisa, jätteroligt det med :D Sen har jag bara varit hemma och tråkat :p


Nu är jag hemma hos min kära moster och idag har vi gått lite på stan o i Farsta Centrum.. :) Blev ett par "vanliga" skor, svarta casual. Tog en dusch för en stund sen och idag blev det en slapp dag!
Imorgon blir det att åka in till stan snabbt och fixa lite och sen ska moster fixa mina ögonbryn+klippa håret :D 

Åå på fredag åker jag till turkland, såååååååååååå jävla skönt det ska bli! :'D

Lite intressanta saker..host..


I'm not your princess, isabella